Societat

Desenes de veïns de la Barceloneta es manifesten contra “el turisme low cost” i l'incivisme

La protesta ha començat a la plaça de la Font a les deu de la nit i marxa de manera pacífica pels carrers del barri

Rebutgen la saturació turística i reclamen “un barri per als veïns”

Desenes de veïns del barri barceloní de la Barceloneta es manifesten des de les deu de la nit d'aquest dijous contra “el turisme low cost” i de borratxera que envaeix la zona i que comporta actituds incíques, segons ha explicat en declaracions a Europa Press el portaveu de les associacions de veïns del barri, Oriol Casavella.

En una protesta convocada davant el mercat de la Barceloneta a la plaça de la Font, i que a dos quarts d'onze discorria pels carrers del barri, els veïns han posat de manifest amb pancartes i xiulades el seu rebuig a la saturació dels apartaments turístics i l'“incivisme” al barri.

“Volem un barri per als veïns i no un turisme low cost”, ha explicat el portaveu. Casavella ha assegurat desconèixer la roda de premsa convocada aquest divendres pel consistori per explicar mesures davant la situació.

Segons ell, uns 400 veïns s'han sumat a la protesta, que s'ha centrat, sobretot, a cridar a la participació a la manifestació del proper dissabte a les sis de la tarda, ha concretat.

El dirigent veïnal ha assegurat que la manifestació transcorre “de forma pacífica i tranquil·la, sense aldarulls”, per la qual els turistes presents a la zona no s'hi han interessat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia