Societat

Una mostra de fotos repassa els cent anys de ca les Monges de l'Escala

S'inaugura avui a l'Alfolí de la Sal coincidint amb l'inici de la festa major, just abans del pregó de mossèn Joaquim Giol

Els més de cent anys d'història de Ca les Monges es resumeixen en l'exposició de la festa major de l'Escala, feta a partir d'un centenar de fotografies cedides per cap a una trentena de persones. La mostra s'obre avui a l'Alfolí de la Sal a les set de la tarda.

L'exposició repassa la història del conjunt d'edificis coneguts com a ca les Monges, des que s'hi van instal·lar les monges franceses, a principis del segle XX, fins a l'enderroc, aquest any.

L'exposició consta de catorze plafons, en què s'explica la història de ca les Monges i es reprodueixen cap a un centenar de fotografies aportades pels escalencs que hi van passar. També hi ha un audiovisual en què diverses persones expliquen les seves experiències.

L'exposició Ca les monges. Un segle d'història, estarà oberta fins al 14 de setembre. S'inaugurarà coincidint amb el tret de sortida de la festa major, just abans del pregó.

El pregó anirà a càrrec de mossèn Joaquim Giol, provicari general del Bisbat de Girona. Després del pregó s'homenatjarà la cobla La Principal de l'Escala, que commemora el desè aniversari de la seva refundació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia