Societat

El noi mort a Lloret es va colar en una obra

El jove croat havia dit que anava a fer un volt i va caure des de 25 metres

El noi croat que va morir dijous a la tarda a Lloret de Mar es va colar en una obra amb accés prohibit. Segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el noi havia dit als seus amics que anava a fer un volt. Poc després, operaris de l'obra van trobar el cos del jove, de 17 anys, sense vida.

El noi s'allotjava amb familiars i amics en un hotel del centre de Lloret. El jove es va colar en un edifici en obres a prop de la plaça d'Adolf Sisquella, al barri de Fenals. Els operaris consultats per l'ACN van explicar que no van sentir cap soroll ni van veure ningú que entrés a l'obra, tancada amb clau i amb unes tanques que hi impedeixen l'entrada.

Helicòpter medicalitzat

Els treballadors de l'obra van acostar-se a la grua i van trobar que hi havia el cos del jove croat. Els treballadors van alertar el personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El treballadors d'emergències van activar un helicòpter medicalitzat i una ambulància, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

L'obra havia patit algun robatori i, per això, el promotor havia instal·lat càmeres de videovigilància, tal com indiquen uns rètols. Una avaria, però, havia inutilitzat les càmeres des de feia dies. El jove duia un mòbil, circumstància que els Mossos investiguen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia