Societat

Portal de cotxe compartit per participar en la Via

Fesedit, de la UdG, ha posat en marxa una plataforma per facilitar a les persones inscrites en la V el trasllat fins a Barcelona l'11 de setembre

El portal de cotxe compartit Fesedit, vinculat a la Universitat de Girona, posa a disposició de la població una plataforma especia per tal que les persones que s'han inscrit en la Via Catalana de la Diada puguin desplaçar-se fins a Barcelona. El Fesedit és un portal de cotxe compartit que permet posat en contacte conductors i passatgers per tal de fer junts una ruta específica. La mateixa ANC s'aconsella als participants que vagin a Barcelona amb transport públic i, si no és possible, que comparteixin el vehicle privat. En concret, els organitzadors de la Via recomanen que els ciutadans entrin la seva ruta d'origen per tal que altres persones que visquin a prop del seu punt d'inici es puguin desplaçar compartint vehicle.

El procediment per registrar el trajecte que es vol fer és el següent: cal registrar-se a Viacatalana2014.fesedit.cat; seleccionar si s'hi va en qualitat de conductor o de passatger; en cas que es viatgi com a conductor, cal indicar les places disponibles; escollir amb quin usuaris es vol fer el trajecte, i posar-s'hi en contacte. La iniciativa del Fesedit ha estat desenvolupada pel Centre EASY (membre de la xarxa TECNIO) de la UdG amb l' Oficina Verda de la mateixa universitat, per tal de millorar la mobilitat pels campus universitaris. Amb motiu de la Diada, s'ha decidit muntar aquesta plataforma especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia