Societat

Una vintena de detinguts en una macrobatuda policial contra la prostitució a Barcelona

Dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, entre els detinguts per estar presumptament vinculats a “l'organització criminal”

Els dos locals de l'eixample on s'ha fet l'operatiu, el Night Beach i el Fuego, han quedat tancats judicialment

Els Mossos d'Esquadra han desplegat aquesta matinada de dissabte una important macrobatuda contra la prostitució amb l'escorcoll i registre de diversos locals de Barcelona. Segons fonts pròximes a la investigació, ja hi ha una vintena de detinguts i s'han fet escorcolls en una quinzena de pisos particulars i locals d'oci nocturn repartits per diferents districtes de la capital catalana.

Entre els locals inspeccionats hi ha el Teatre Principal de la Rambla, a Ciutat Vella, i els clubs de striptease Night Beach -al carrer València- i Fuego -al carrer Còrsega-, al districte de l'Eixample. L'operació policial dels Mossos continua oberta i no es descarten més registres i més detencions. 

Fins aquest migdia s'eleven a 19 les detencions dutes a terme en l'operació policial contra la prostitució i entre els quals hi ha dos agents de la Guàrdia Urbana. Els dos policies municipals han estat arrestats per presumptament estar vinculats a “l'organització criminal” que controlava els prostíbuls.

Els dos locals de l'eixample on s'ha fet l'operatiu, el Night Beach i el Fuego, han quedat tancats judicialment. Sis pisos vinculats a aquests dos locals on suposadament s'exercia la prostitució han quedat precintats pels Mossos. D'altra banda, també s'ha fet un registre dins el Teatre Principal situat al Raval.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia