Societat

L'ANC vol implicar els municipis de la Catalunya Nord

Es vol contactar cada municipi i presentar-hi una moció per la democràcia a la Catalunya autonòmica

La sectorial nord-catalana de l'ANC llença una campanya de voluntaris per aconseguir-ho

A la Catalunya Nord la sectorial de l'ANC llença una campanya de voluntaris per fer arribar a la població de ciutadania francesa el procés cap a la independència que es viu a la Catalunya autonòmica. Per a assolir l'objectiu, des de l'ANC nord-catalana expliquen que “necessitem voluntaris per a informar els ciutadans, responsables institucionals, econòmics, i culturals.”

Molts municipis sud i nord-catalans han creat comitès d'agermanaments i l'ANC considera que “la consulta del 9N ha de ser un lloc de trobada pels comitès sud i nord-catalans. Els municipis sud-catalans invitaran els municipis germans del nord a presenciar l'acte democràtic que canviarà el futur.”

Mocions per la democràcia

En la campanya nord-catalana es vol “contactar cada un dels municipis nord-catalans i presentar-hi una moció de sosteniment a la democràcia, una moció de sosteniment al dret de vot.”

Igualment es vol “intervenir a les xarxes socials, als correus de lectors dels mitjans estatals i locals quan els articles publicats o les declaracions van en contra la democràcia.”

Un text intitulat Els catalans demanen ajuda s'adreçarà a “universitaris, artistes, grans periodistes, opinadors, escritors, cantants” demanant-los suport al procés democràtic iniciat per la societat de la Catalunya Sud.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.