Societat

El funicular de Montjuïc, inutilitzat per una esllavissada

Una esllavissada manté inutilitzat des d'ahir el funicular de Montjuïc. El servei ha estat substituït amb el mateix sistema de busos llançadora que es fa servir amb cada aturada tècnica anual, i que mantindrà el mateix horari que el funicular.

El despreniment de terres es va produir durant la nit de dimarts a dimecres, en cedir un mur de la finca on està situat el restaurant El Xalet, com a conseqüència de les fortes pluges de dimarts, segons fonts del grup Travi, propietari del restaurant, consultades per aquest diari.

L'esllavissada va obstaculitzar la zona de vies de la part superior del recorregut, a la sortida d'un túnel a prop de l'estació Parc de Montjuïc, segons va informar Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). El funicular, que normalment entra en funcionament a dos quarts de vuit del matí, ja no va començar el servei. Tècnics de manteniment de TMB van començar ahir a retirar la runa per poder avaluar els danys en la infraestructura. Abans de la represa del servei, sobre la qual ahir encara no hi havia cap previsió, també caldrà tornar a assegurar el terreny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia