Societat

Xerrades de Mifas a 18.000 alumnes

L'associació té deu noves cadires per fer la tasca de sensibilització

Prop de 18.300 alumnes de primària i secundària d'arreu de les comarques gironines han assistit a les 732 xerrades informatives que l'associació de discapacitats físics Mifas ha dut a terme des del 2002 fins a finals del 2013.

Justament ahir, representants de l'Obra Social La Caixa i de Mifas van mostrar les noves cadires de rodes que es faran servir per continuar desenvolupant les accions de sensibilització entre els joves.

L'acord de col·laboració entre La Caixa i Mifas es va formalitzar el mes de juliol passat amb la voluntat de col·laborar econòmicament en l'adquisició de deu cadires de rodes i donar continuïtat al programa de sensibilització.

Mifas considera que les sessions informatives, que van adreçades a alumnes d'entre sis i divuit anys, són una eina útil per aconseguir la sensibilització de la societat i resulten més eficaces quan estan destinades a un grup concret de risc. En aquest sentit, cal destacar que els joves són el primer grup de risc en accidents de motocicleta.

Després d'ensenyar les noves cadires, els assistents a l'acte van poder asseure's a les cadires i comprovar les dificultats amb què es troben, en el seu dia a dia, les persones amb mobilitat reduïda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia