Societat

Salt vol honorar Josep Puntí i Clara Villoslada

L'Ajuntament iniciarà els procediments per nomenar Josep Puntí fill predilecte i Sor Clara Villoslada filla adoptiva

S'acordarà per unanimitat

L'Ajuntament de Salt vol declarar el cantant i artista Josep Puntí i Fàbregas fill predilecte de la vila i a sor Clara Villoslada com a filla adoptiva. Aquest serà el sentit de les dues mocions conjuntes de tots els grups al consistori que es portarà a aprovació en el proper ple.

En el cas de Josep Puntí, que actua amb el nom artístic d'Adrià Puntí, s'ha valorat, segons una nota feta pública ahir, la seva activitat professional en el camp de la interpretació i composició musical, i el fet d'haver portat el nom de Salt arreu del país. Pel que fa a Sor Clara Villoslada s'ha pres en consideració la seva trajectòria personal, social, educativa i cívica en benefici de la Vila de Salt.

Els mèrits del les dues personalitats, segons recull la nota, són molts. En el cas de Puntí, es recorda que es va donar a conèixer amb el grup Umpah-Pah, del qual era el principal talent creador i compositor i que va iniciar el 1997 una etapa en solitari. El 2009 presentà l'espectacle Josep Puntí canta a l'Adrià Puntí I el 2013 va publicar Incompletament.

Fundadora de La Casita

Per la seva part, sor Clara Villoslada va ser la fundadora del Casal Infantil La Casita i en el seu actiu hi ha haver dedicat gran part de la seva vida a treballar de manera incansable per la infància i les famílies de Salt. Va fundar La Casita als anys 80 i des de llavors i fins ara, ha treballat amb il·lusió i dedicació pels nens i nenes de Salt. El curs passat La Casita va atendre un total de 55 infants de entre 5 i 14 anys, amb els quals va realitzar activitats de reforç escolar, de lleure estructurat, d'habilitats socials, d'hàbits i valors, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia