Osona/Ripollès

La Fira del Disc estrena presència a la plaça dels Màrtirs de Vic, un dissabte al mes

La Fira del Disc, itinerant arreu de Catalunya, no és nova a Vic. De fet, ja fa anys que ve a la ciutat, però només un cop l'any, en el marc del Mercat de Música Viva i sota les voltes de la plaça Major.

El vigatà Joan Lara, històric vocalista de la mítica orquestra Montecasino, que als anys 50 i 60 va fer ballar de valent el jovent de La Conxa, a Vic, no amagava la satisfacció per haver trobat, remenant en una parada, un dels discos de Los Panchos “que encara no tenia”. Un grup i una música que li continuen evocant “molt bons records”. El CD el va comprar, per sis euros, a la Fira del Disc, una proposta firal que, a partir d'ara, s'instal·larà cada tercer dissabte de mes a la plaça dels Màrtirs de Vic.

Hi havia des de col·leccionistes consumats fins a simples badocs, que podien remenar, comprar o intercanviar entre una notable oferta de CD, DVD de pel·lícules, discos de vinil i, fins i tot, alguna cinta de casset, amb músiques de totes les èpoques i tots els estils.

La notícia completa a El 9 Nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia