Societat

Canvi en la direcció de la Casa de la Generalitat de Perpinyà

El nord-català Joan Gaubí serà substituït pel figuerenc Josep Puigbert al capdavant de la delegació del govern català a la capital nord-catalana

Puigbert vé de la Diputació de Girona i havia treballat al diari El Punt

Josep Puigbert serà el nou director de la delegació del govern català a Perpinyà, la Casa de la Generalitat. Puigbert ve del món del periodisme, va treballar al diari El Punt de Girona, on treballava la informació des de Figueres i l'Alt Empordà. Posteriorment va ser excap del gabinet de l'alcalde de Figueres Santi Vila, actual conseller de Territori i Sostenibilitat del govern de la Generalitat. Actualment treballava a la Diputació de Girona.

Substitueix Joan Gaubi, militant de la secció nord-catalana de Convergència Democràtica de Catalunya. Durant la gestió de Gaubí, la Casa de la Generalitat de Perpinyà ha reduït les seves activitats i implicació en la societat de la Catalunya Nord. Gaubí ha hagut de gestionar, en els darrers anys, conflictes laborals, vagues i acomiadaments . Un parell de denúncies contra la direcció de la Casa de la Generalitat, per acomiadaments improcedents i una per assetjament moral, estan actualment pendents de resolució judicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia