Societat

La Caixa destina 1,3 milions més a la inclusió sociolaboral

Més de 25.000 persones en situació de vulnerabilitat tindran ajuts per millorar

L'Obra Social finança 47 plans

L'Obra Social La Caixa ha acordat concedir aquest any ajuts per més d'1,3 milions d'euros a 47 projectes per fomentar la inserció laboral i la inclusió sociolaboral. Els beneficiaris dels plans són persones discapacitades o en situació de vulnerabilitat, per tal que es reforci la seva capacitat per adaptar-se a les necessitats empresarials i al mercat laboral

L'aportació es correspon a la quarta convocatòria d'aquest any per a projectes sociolaborals. L'Obra Social La Caixa hi destina un total de 16 milions, dividits en set convocatòries.

La convocatòria d'inserció laboral tindrà com a beneficiaris 25.300 persones, tant discapacitats, com joves sense feina, aturats de llarga durada i dones amb problemes socials. La majoria dels projectes es desenvoluparan a Catalunya, amb 47 plans, tot i que també n'hi ha a la resta de l'Estat, fins a arribar als 194. L'edició d'aquest any inclou com a novetat un guardó especial que premiarà la capacitat d'innovació i transformació social. El premi estarà dotat amb 15.000 euros als deu millors projectes de tot l'Estat. El president de la Fundació Bancaria La Caixa, Isidre Fainé, va destacar “el compromís de tots per aconseguir una societat més justa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia