Societat

Solidaritat

Objectiu: un any de llet per a nadons

El diari El 9 Nou i la casa d'acollida El Xiprer es proposen omplir el Teatre de Granollers per finançar les necessitats alimentàries dels nadons

L'acte servirà per celebrar els 25 anys del diari al Vallès Oriental

L'objectiu és omplir les 700 butaques del Teatre Auditori de Granollers demà per aconseguir uns 10.000 euros que permetrien comprar durant almenys un any llet de continuïtat i altres aliments per a nadons de famílies necessitades que es distribuiran a través de la casa d'acollida El Xiprer, de Granollers.

L'al·licient és un concert únic organitzat pel diari El 9 Nou per celebrar els 25 anys al Vallès Oriental. Hi actuaran dinou artistes i grups de la comarca que, en parelles, compartiran les seves cançons en uns maridatges musicals únics i irrepetibles. Tots els diners que es recullin de les entrades es destinaran íntegrament a la compra de llet de continuïtat per a infants. “La llet per a nadons se'ns fa molt necessària. De tant en tant pot arribar alguna cosa però no sempre i hem passat èpoques que no n'hem tingut. És important per a les famílies. Si no en tenim si cal la comprem però se'ns fa difícil pel cost que té”, explica Mercè Riera, fundadora i ànima d'El Xiprer. “Aquesta iniciativa ens pot ajudar molt i pot representar un descans per a les famílies”, afegeix. En funció de les necessitats, els diners també serviran per comprar altres aliments específics per a nadons com farinetes.

Actualment, El Xiprer ajuda unes 1.500 famílies. L'assignació es fa a través de Càritas o dels serveis socials municipals que les avaluen. Quan es detecta una família amb necessitats se li concedeixen sis aportacions d'aliments, una cada tres setmanes, que cobreixen uns quatre mesos. Passat aquest període es fa una altra valoració i s'estableix si renova o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia