Societat

Intersindical Valenciana dóna suport a les mobilitzacions de les Marxes de la Dignitat

Hi ha convocades concentracions i manifestacions a Alacant, Castelló i València

Intersindical Valenciana dóna suport a la Setmana de Lluita convocada per les Marxes de la Dignitat que al llarg d'aquesta setmana tindran lloc diverses mobilitzacions arreu del país per reivindicar unes altres polítiques socials, econòmiques i laborals a les que estan practicant els governs espanyol i valencià.

La Setmana de Lluita es tancarà amb manifestacions dissabte 29 de novembre a les ciutats d'Alacant i València i una concentració a Castelló. En aquestes participaran nombrosos col·lectius socials, sindicals i polítics sota el lema: pa, treball, sostre, dignitat, no a la corrupció.

Per a Intersindical Valenciana, una de les entitats impulsores de les Marxes de la Dignitat, “la confluència en la lluita i en la mobilització és necessària per fer palés el malestar social davant les polítiques antisocials i per construir un moviment unitari que siga capaç d'aconseguir un canvi social”.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es fa una crida a la societat valenciana i a totes les organitzacions socials per participar activament en totes les accions convocades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia