Societat

La caminada solidària de Sant Joan de Déu escalfa motors

L'Obra Social de Sant Joan de Déu ja ha obert el període d'inscripció per als equips que vulguin participar en la segona edició de la Barcelona Magic Line (BML), la caminada solidària que organitza l'entitat per recaptar fons que es destinaran als seus programes socials (gent sense llar, persones amb problemes de salut mental, discapacitat, dependència, infants hospitalitzats i recerca). La cita serà el dia 1 de març i, fins al moment, ja hi ha inscrits una trentena d'equips.

Per participar en aquesta caminada que recorre la ciutat a través dels seus turons, cada equip s'ha de marcar un doble repte: d'una banda, aconseguir una quantitat determinada d'euros que cada grup es proposa recaptar amb diferents accions abans de la data de la caminada i, alhora, un repte esportiu, que es tradueix en la distància que estaran disposats a recórrer (10, 20, 30 o 40 quilòmetres).

En l'edició de l'any passat, 6.700 persones van participar en la BML i van recaptar un total de 137.267 euros. Les persones interessades a inscriure-s'hi aquest any o a fer donatius, ho poden fer a través del web www.barcelonamagicline.org.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia