Societat

Olot vol ser la capital de la figura del pessebre

Tothom qui vulgui una figura de pessebre d'autor i elaborada tradicionalment ha de venir a Olot per la Fira del Pessebre, que se celebra del 6 al 8 de desembre juntament amb el Mercat de Nadal. Aquest segell, de fet, és el que vol consolidar l'Ajuntament d'Olot després de l'èxit de les primeres edicions. Així, a davant de Sant Esteve, hi haurà les figures d'artistes locals. L'oferta nadalenca es completa amb el Mercat de Nadal al sector de la Pia Almoina, un espai de regals de Nadal de quilòmetre zero a la plaça Major, un mercat d'artesania al Firal i un espai d'activitats familiars amb tallers i propostes així com l'actuació dels Mainasons a la plaça del Mig.

La programació nadalenca comença avui amb l'encesa dels llums de Nadal del centre de la ciutat, sobretot a l'espai comercial, i inclou més d'un centenar d'activitats. Destaquen l'obertura de la pista de gel a la plaça Major, el 19 de desembre; la Mostra de Pessebres, que s'inaugura el 6; el mapatge a la façana de Can Joanetes, el 20; la Gran Cagada del Tió, el 21, i el concert de Nadal a Sant Esteve amb l'Orquestra dels Amics de la Unesco i la Coral de Puig-reig, el 27.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia