Societat

Solidaritat

Promocionar Mataró amb l'ànima

La campanya de Nadal de la ciutat torna a ser protagonitzada per persones amb disminució psíquica de la Fundació El Maresme

El fil conductor triat aquest any és compartir amb tothom l'alegria de les festes

Es fan dir Assessors d'Il·lusions i es prenen molt seriosament la seva feina, que se centra a recomanar a tothom que per viure intensament el Nadal cal compartir-lo. La Fundació El Maresme pro persones amb discapacitat psíquica i l'Ajuntament de Mataró repeteixen l'aplaudida col·laboració de l'any passat a l'hora d'iniciar la campanya de promoció de la ciutat durant les festes nadalenques, que va més enllà d'un incentiu per comprar. Es tracta de donar visibilitat al col·lectiu i fer-lo partícip, i protagonista, de les múltiples activitats que es duran a terme al municipi des d'ara i fins a principis de gener. De fet, només cal fer una ullada al vídeo promocional on Els Assessors d'Il·lusions carreguen fins a Barcelona una targeta postal gegant per convidar els “veïns” de la capital catalana a visitar i a descobrir les nombroses coses té per oferir la seva homòloga del Maresme. A cadascuna de les targetes que s'han dissenyat per a l'ocasió, els usuaris de la fundació fan de missatgers de diferents col·lectius de Mataró, com ara els mercats municipals, la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal o el comerç, que feliciten per les festes. El regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey (CiU), va lloar la tasca festa per l'entitat i “per uns assessors tan especials”.

La campanya de Nadal de Mataró, que comença avui, inclou desenes d'activitats, moltes de les quals per fomentar l'esperit solidari dels ciutadans. Aquest any han estat recollides en una guia gratuïta, de la qual s'editaran 50.000 exemplars en paper, i també es podran consultar en un minisite al qual es pot accedir des de mataro.cat i vineamataro.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia