Societat

El Festival de Cap Roig dóna 17.500 euros contra el càncer

Aquesta aportació solidària és fruit del conveni signat per l'Obra Social La Caixa i la promotora Edicions Musicals Clipper's amb l'AECC de Girona

Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària La Caixa, i Juli Guiu, president d'Edicions Musicals Clipper's i director del Festival de Cap Roig, van fer entrega ahir al migdia a Pilar Cort, presidenta de la junta de Girona de AECC-Catalunya contra el Càncer, d'una aportació solidària de 17.500 euros per a la investigació del càncer infantil i, concretament, del sarcoma d'Ewing.

L'acte va tenir lloc ahir a l'hotel Guitart Monterrey de Lloret, hotel oficial del Festival de Cap Roig, amb la presència de la presidenta del grup hoteler, Cristina Cabañas.

En el marc d'aquest projecte, la soprano Bàrbara Hendricks va col·laborar oferint el 15 d'agost una gala lírica solidària en el marc del festival. La mobilització solidària, tant dels assistents al concert com dels clients de La Caixa a través dels microdonatius fets als caixers i canals electrònics, ha permès d'arribar als 17.500 euros que ahir es van lliurar.

La donació a l'AECC constata el compromís de l'Obra Social La Caixa amb la promoció de la recerca científica i l'avenç de la salut. Amb aquest mateix objectiu, l'entitat impulsa la unitat de recerca de teràpia molecular del Càncer-La Caixa al Vall d'Hebron.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia