Societat

Solidaritat per un nadó de Lloret de Mar

Pateix atròfia muscular espinal

Recaptaran fons per investigar

Aran Molina és un nounat de sis mesos de Lloret de Mar que pateix atròfia muscular espinal, una malaltia degenerativa que afecta la medul·la espinal i els nervis i que provoca la pèrdua progressiva de força muscular i que encara no té cura ni tractament. Els metges li han donat entre 12 i 24 mesos de vida.

Segons l'ACN, la seva família no es dóna per vençuda i ha organitzat –amb l'ajuda d'amics i tota mena d'entitats del poble– una jornada solidària el pròxim dissabte 13 de desembre amb tota mena d'activitats per recollir fons que es destinaran a l'hospital Sant Joan de Déu, que investiga aquesta malaltia. Una de les activitats més importants serà un enlairament de globus col·lectiu. També es duran a terme tallers de castells i de ceràmica i hi haurà actuacions musicals, inflables, trucs de màgia i una botifarrada

D'altra banda, el pare de la criatura, Pipo Molina, ha detallat que tenen previst organitzar més actes similars i que diverses associacions ja s'han posat en contacte amb ells per programar curses per recollir fons. Fins i tot, la tradicional cursa de Sant Silvestre de Lloret de Mar estarà destinada a Aran Molina i la investigació de l'AME.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia