Societat

Escoltes i manaies de Blanes fan activitats per recollir fons per a La Marató

L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa organitza una marxa popular de 8 km dissabte, i els Manaies de Blanes, diversos actes solidaris el cap de setmana

L'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes (el Cau), que aquest any celebra el cinquantenari, i l'Associació Manaies de Blanes organitzen el cap de setmana activitats per recollir fons per a La Marató de TV3. En el cas del Cau, diumenge es farà una marxa popular de 8 km. L'objectiu que s'ha proposat l'Agrupament és arribar a reunir 5.000 euros amb el suport de diverses entitats, empreses i establiments de Blanes. Per participar en la Marxa Popular per La Marató de TV3 tan sols es demana una inscripció de 5 euros, amb l'afegitó que també s'hi pot anar acompanyat del gos pagant un preu simbòlic de 2 euros. En aquest darrer cas, l'animal de companyia també rebrà un dorsal, així com un avituallament especial.

Els dorsals es poden adquirir anticipadament a la papereria de Can Bitlloch, a la ciutat esportiva de Blanes, dissabte a la tarda al passeig de Dintre, o el mateix dia de la cursa a partir de dos quarts de nou del matí. La marxa popular, en què col·laboren el Grup Fondistes Blanes i l'Ajuntament de Blanes, cobrirà una distància de 8 km i sortirà a les deu del matí del passeig de Mar, a l'altura del carrer Ample. Als diners recollits també s'hi afegiran els beneficis que obtingui el pessebre vivent que organitzen les associacions de veïns de Raval i Sa Carbonera durant tot el cap de setmana, a la tarda.

Pel que fa als Manaies de Blanes, han organitzat per dissabte una cercavila amb figures i coreografies militars, amb la col·laboració de l'associació de veïns de Mas Enlaire i l'Ajuntament de Blanes. Està previst que surti a les sis de la tarda de la Casa de la Cultura, i passarà pel barri Control-Horta de la Perla, el centre i Mas Enlaire, i estarà formada per 25 legionaris armats i uniformats, acompanyats de la banda pròpia amb instruments de vent i percussió.

A banda de la cercavila, l'altra activitat que ha organitzat l'Associació Manaies de Blanes, també dissabte, és de caràcter artístic. En aquest cas, es tracta que tothom qui vulgui pugui contribuir a recrear el dibuix que identifica el logotip d'aquesta entitat: un casc de soldat romà.

LA XIFRA

5.000
euros
és la quantitat de diners que s'ha proposat recollir Pinya de Rosa amb la marxa popular.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia