Societat

Els nous pisos del Bisbat de Lleida, al gener

La Generalitat aporta 50.000 euros als habitatges per a desnonats

La Generalitat aportarà 50.000 euros al projecte de pisos socials que promou el Bisbat de Lleida en una part de l'edifici del seminari. L'Agència de l'Habitatge de Catalunya va signar ahir el conveni per sumar-se al projecte solidari, en què ja hi ha hagut aportacions de desenes d'empreses i particulars. El Bisbat està enllestint l'adequació dels dinou habitatges que destinarà a famílies desnonades o en risc d'exclusió, i els deu primers estaran acabats a principis del 2015. Carles Sanmartín, responsable de comunicació del Bisbat i un dels impulsors del projecte, va explicar que durant el primer trimestre també es farà el procés de selecció de les famílies que ocuparan els habitatges. De fet, ja han constituït una comissió social per iniciar aquest procés. Tot i l'aportació del govern, que es podria ampliar en pròxims exercicis, la iniciativa de la diòcesi necessita encara 250.000 euros dels prop de 900.000 en què està pressupostat el projecte.

L'Agència de l'Habitatge també estudiarà que aquests pisos siguin habitatges d'inclusió social ja que d'aquesta manera cada habitatge rebria un ajut de 1.200 euros anuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia