Societat

Rebuig a les grans festes de Millennium de Sils

Els sis grups municipals de l'Ajuntament de Sils van mostrar en el ple d'ahir al vespre l'oposició a les grans festes de Millennium, que provoquen “actes vandàlics que alteren l'ordre públic i la tranquil·litat dels silencs”.

La moció aprovada, molt contundent, neix com a conseqüència de les bretolades del cap de setmana passat, en què “una colla d'energúmens” van trencar mobiliari urbà i objectes de cases particulars en el trajecte des de l'estació de tren fins a la sala de festes del municipi. Segons diu l'alcalde, Martí Nogué (PSC), “no és el primer cop que hi ha joves que vénen de festa”. “Són de fora i es dediquen a fer actes vandàlics. Ens hem queixat de més d'una manera a l'empresa [Festes SA], però no hi ha manera.”

El cap de setmana passat, a la sala de les Mallorquines, hi havia la Sunlife, el final d'una era, que va aplegar centenars de joves, alguns dels quals són “indesitjables” i degraden la imatge del municipi, es pot llegir en el text d'ahir.

“Reconduir les activitats”

L'equip de govern (Independents per Sils, PSC i Progrés Municipal) demana a l'empresa que estudiï “reconduir l'organització d'activitats” i que faci més difusió dels mitjans més segurs per accedir al local. Insta, a més, els seus propietaris a avisar de les festes per coordinar els dispositius municipals de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia