Societat

Preveuen que aquesta tarda i nit nevarà en cotes baixes a Girona

Alerten que es poden produir algunes afectacions viàries allà on la neu agafi, especialment a les cotes més altes

El Servei Meteoròlogic de Catalunya (el Meteocat) preveu nevades en cotes baixes –fins als 300 metres sobre el nivell del mar– per avui a la tarda i a la nit a les comarques gironines. Protecció Civil ha alertat, seguint les previsions del Meteocat, que s'espera que es puguin produir algunes afectacions viàries a la demarcació de Girona en els punts on la neu agafi, especialment a les cotes més altes.

El Meteocat preveu que l'episodi de nevades que ahir afectava només el Pirineu Occidental es vagi estenent avui a tot el Pirineu i Prepirineu, a les comarques de Girona i de la Catalunya central, i també en algunes zones de l'interior de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, i que la cota de neu baixi progressivament fins als 300 metres al final del dia. A partir del vespre només hi haurà probabilitat de nevades a les comarques de Girona.

Protecció Civil no espera que fora del Pirineu i Prepirineu hi hagi grans afectacions, perquè el Meteocat qualifica el fenomen de local i amb baixa probabilitat, però a les comarques de Girona i de la Catalunya central es poden produir algunes afectacions viàries a les cotes més altes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia