Societat

El Carnaval Costa Brava Sud vol arribar als 100.000 assistents

Des de l'any 2012 Lloret, Blanes i Tossa uneixen forces per promocionar les respectives rues, i enguany revaliden aquest lligam

Blanes, Lloret i Tossa tornaran a celebrar el carnaval de forma conjunta amb l'objectiu d'aconseguir arribar als 100.000 assistents. Les tres localitats tornaran a unir forces per aconseguir potenciar, sobretot, les rues de les tres poblacions i facilitar que tant el públic com els participants de les comparses puguin combinar-les totes tres. Serà ja el quart any que el carnaval se celebrarà de forma conjunta amb el nom de Carnaval Costa Brava Sud.

Una vintena de comparses participaran en les tres cites. Concretament, els ajuntaments en qüestió ja han confirmat que a la rua de Lloret (dissabte 14 a les quatre de la tarda i diumenge 15 a les dotze del migdia) hi participaran 21 carrosses i 1.660 persones; a la de Tossa (dissabte 28 a les sis de la tarda), 18 carrosses, i a la de Blanes (diumenge 15 a les cinc de la tarda), 20 carrosses i més de 1.500 persones. A més, aquesta última destaca per l'aposta pel públic familiar, ja que oferirà també un espectacle infantil i un taller de carnaval per a famílies durant la tarda del dissabte 14.

Ahir, en una roda de premsa, els tres consistoris van detallar també les vies de difusió, que se centraran en una campanya a Televisió de Catalunya i 35.000 fullets que es repartiran entre les poblacions i zones pròximes. Entre les principals novetats de l'edició d'enguany, destaca la presència d'una carrossa solidària en benefici de la lluita contra l'atròfia muscular espinal que reunirà més de mig miler de persones. Paral·lelament, també es repetirà el concurs d'Instagram, després de l'èxit de la primera edició, l'any passat, en què es van comptabilitzar fins a 600 fotografies.

LA DATA

14.02.15
Lloret obrirà foc
amb la primera rua, seguida de les de Blanes i Tossa.

LA XIFRA

35.000
fullets
es repartiran entre les tres poblacions i les zones pròximes per difondre-ho.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia