Societat

Noves ajudes a domicili de la Fundació Drissa

L'entitat vol millorar la qualitat de vida dels malalts mentals

La Fundació Drissa incorpora l'atenció a domicili a les prestacions del servei d'habitatge. L'entitat, especialitzada en la inserció laboral de persones amb malalties mentals, amplia així la seva cartera de serveis socials amb una nova ajuda que inclou el suport en les feines de casa i els àpats, l'acompanyament dins i fora del domicili i l'ajuda en la cura personal.

Aquesta tarda l'entitat presentarà tots els detalls d'aquesta iniciativa en una conferència a l'hotel d'entitats (18.00 h) organitzada per l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques en què participaran la responsable de l'àrea social de la fundació, Núria Fornalés, i un usuari que explicarà la seva experiència.

La iniciativa es converteix, doncs, en un nou impuls del servei d'habitatge de l'entitat, que des de l'any 2006 ofereix allotjament i supervisió a persones amb trastorns mentals i problemes d'habitatge. Des de l'any 2008, però, el programa ja ha afegit també un servei d'autonomia a la pròpia llar en què un professional de la fundació s'hi desplaça per ajudar l'usuari en el seu dia a dia. Ara, la fundació fa encara un pas més en la seva lluita per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen malalties mentals, especialment les que tenen trastorns severs.

LA DATA

2006
és quan va començar el servei d'habitatge de la Fundació Drissa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia