Societat

Setzena edició del Dictat en català de Perpinyà

La prova tindrà lloc el dissabte 14 de març a la tarda

L'edició número setze del Dictat en català tindrà lloc el proper dissabte 14 de Març a les 14h30 al Satèl·lit del Palau de les Exposicions de Perpinyà. La manifestació és organitzada per l'Ajuntament de Perpinyà en col·laboració amb diverses entitats Nord i Sud catalanes: la Federació per a la Defensa de la Llengua i Cultura Catalanes, Ràdio Arrels, el Col.lectiu de Professors de Català per a Adults, la Generalitat de Catalunya amb el Departament de Política Lingüística, les edicions Larousse, l'Institut d'Estudis Catalans, la Fundació Gran Enciclopèdia, l'Editorial el Trabucaire i la Fundació Festival de Peralada.

El dictat va tenir la seva primera edició l'any 2000 per commemorar l'edicte de 1700 del rei Lluís XIV que prohibia la llengua catalana a les comarques nord-catalanes.

Els organitzadors esperen, com cada any, uns centenars de participants i conviden les persones interessades a

El text del dictat, de l'escriptora Renada-Laura Portet, es divideix en tres seccions que corresponen als tres nivells de dificultat (nens i principiants, aficionats, professionals). Els participants rebran el «Diploma del Dictat 2015» a més dels premis pels millors classificats de cada categoria.

Inscripcions:

Ajuntament de Perpinyà - Servei d'Afers Catalans

Tel : 04.68.62.38.82 - 04.68.66.32.54

E-mail : [email protected]

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia