Societat

L'ANC de Catalunya Nord presenta “Procés del Sud, procés del Nord”

Es donarà a conèixer el col·lectiu SEM per demanar un Estatut d'autonomia per les comarques catalanes de l'Estat francès

Es reforçarà el suport al procés independentista de la Catalunya encara autonòmica

La sectorial nord-catalana de l'ANC (Catalunya Nord per la independència) torna a l'activitat després d'alguns mesos de discreció. L'ANC de les comarques catalanes sota administració francesa, constituïda per donar suport al procés independentista de la Catalunya encara autonòmica, presentarà una iniciativa per incidir també en la reivindicació per aconseguir un estatut particular de la Catalunya Nord dins l'estructura administrativa de l'Estat francès.

Diumenge 15 de març, a la sala de festes del Soler, organitza un acte sota el lema Procés del Sud, procés del Nord , amb una ollada popular. A les 12 intervindran representants de l'ANC de l'Empordà i de la Catalunya Nord per presentar el full de ruta en els propers mesos a la Catalunya sud. Després del dinar popular es presentarà SEM, un col.lectiu nord-català de partits polítics i entitats que té per objectiu reivindicar in Estatut i una institució representativa amb competències per la Catalunya Nord.

Les inscripcions s'han de fer abans del 12 de març. El preu és de 12 euros i 6 per als menors de 15 anys. Es pot fer per correu electrònic a l'adreça [email protected] o comprant els tiquets a la Llibreria i a la Botiga Visca de Perpinyà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia