Societat

Amenacen un grup de rock de Santa Coloma per una cançó antitaurina

Major Arcana, format per una anglesa i un canari establerts a la capital de la Selva, ha rebut correus amb amenaces de mort arran d'una cançó a Youtube

El grup de rock animalista Major Arcana, format per una parella que resideix a Santa Coloma de Farners, va denunciar ahir a la policia els correus electrònics amenaçadors que ha rebut des que va penjar al canal Youtube una cançó titulada La tortura no es cultura, que advoca per l'abolició de les tradicions taurines. El vídeo, penjat el 5 de febrer, ha tingut en poc més d'un mes 10.318 visualitzacions i a part de bones crítiques, segons els components del grup, també ha despertat les ires dels aficionats als toros, que els han arribat a amenaçar, segons expliquen, tant a les xarxes socials com per correu electrònic.

Major Arcana està format per la cantant Sharon Townsend i el guitarrista Antonio Calero. Townsend va rebre set correus en què, entre altres frases, es pot llegir “cuando terminemos contigo se te quitarán las ganas de cantar”, “tú y los tuyos terminarán muy mal” i “si tenemos que matar, lo haremos”. Una de les pròximes actuacions que tenen és a Blanes, el dia 15 d'aquest mes. Townsend va explicar ahir que van voler presentar una denúncia per les amenaces en xarxes socials, però que els van dir que era complicat de perseguir. “Tenim un concert a Blanes aviat i fa por, però continuem endavant”, va dir la cantant. Townsend confia que els que els han amenaçat no siguin de Catalunya, i de fet creu que probablement és gent de la zona de Valladolid, atès que el grup està molt implicat en l'abolició de tradicions com ara el Toro de la Vega. A Facebook, aquesta activitat havia despertat, sobretot, insults, segons explica la cantant londinenca.

LA FRASE

No conec de res els que m'han enviat aquests correus, confio que no siguin de Catalunya
Sharon Townsend
cantant de major arcana

LA DATA

15/03/15
És el dia
que el grup actuarà a Blanes. El gener va presentar el disc a la FNAC de Barcelona

Un canari i una londinenca que viuen a la Selva

Townsend, originària de Londres, i Calero, de Fuerteventura, viuen des de fa anys a Santa Coloma de Farners. Des de fa tres anys la seva implicació en la causa contra el maltractament animal, ja sigui per experimentació o per afició, els ha portat a dedicar les cançons gairebé exclusivament a aquests temes. Van treure el seu segon disc, R.evolution, a finals de l'any passat, i el presentaran a Camden Town a l'abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia