Societat

Marxa a Lleida contra l'enduriment de la regulació d'immigració

Una vintena d'immigrants subsaharians es manifesten per denunciar que se'ls demani un contracte d'un any a jornada complerta per poder renovar o demanar la residència

La concentració s'ha sumat als actes del 8 de març

Una vintena d'immigrants subsaharians s'han manifestat aquest diumenge al centre de Lleida en contra de l'enduriment de la regularització que dificulta el procés de renovació o sol·licitud de permís de residència. Denuncien que se'ls reclama un contracte laboral d'un any, com a mínim, a jornada complerta.

La protesta s'ha sumat a l'acte commemoratiu del 8 de març a Lleida, on un grup de dones ha reclamat a crits “que es tingui en compte” la situació de molts dels seus marits, homes o germans.

No és la primera vegada que el col·lectiu es manifesta a Lleida per reclamar facilitats per regularitzar la seva situació. El febrer de 2014 uns 200 immigrants sense papers ja es van manifestar a la ciutat per reclamar la millora dels processos d'estrangeria per aconseguir els permisos de residència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.