Societat

Lloret tindrà ambaixadors turístics

Vilatans i visitants habituals del municipi protagonitzaran la pròxima campanya

Amb el títol Tu pots ser ambaixador de Lloret de Mar, Lloret Turisme va iniciar, fa uns dies, una crida per convidar “tothom que estima Lloret” a apuntar-se a fer d'ambaixador i participar en la nova campanya de turisme. Per presentar-se, cal tenir ganes d'explicar el millor de Lloret de Mar, recomanar tothom que visiti la població però “d'una manera diferent, com ho viu un autèntic lloretenc”, i participar en la campanya de comunicació que es llançarà durant la primavera i l'estiu.

Quinze ambaixadors

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg, va explicar que la crida ha tingut bons resultats i s'hi han apuntat una quinzena de persones. “Què millor que la gent que viu a Lloret i pot apreciar el que té de bo? I encara poden sumar més els que ens visiten de manera habitual i poden parlar amb imparcialitat de Lloret no com una destinació turística, sinó també com a lloc on viure i gaudir d'experiències”, considera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia