Societat

Més de 500 ballarins en el campionat Ciutat de Girona

Organitzat per l'Ajuntament de Girona, hi van participar, al pavelló municipal de Fontajau, alumnes des de 3 anys i a partir de 18, ja en la categoria absoluta

El pavelló municipal Girona-Fontajau va ser, ahir, tot un espectacle amb l'espectacular campionat de funky hip-hop Ciutat de Girona, que organitza l'Ajuntament. Amb quinze edicions a les espatlles, el campionat va ser espectacular, amb la participació d'uns 500 ballarins i ballarines de 10 escoles i gimnasos de la zona.

Les categories

Els ballarins es van repartir en diferents categories, des de la prebenjamina (de 3 a 8 anys) a l'absoluta (a partir de 18 anys). El campionat va finalitzar amb les categories professional, destinada al professorat, i premium, una de molt esperada perquè està pensada per als pares i mares. “Aquesta última proposta és una novetat de l'edició d'enguany i té com a objectiu implicar encara més els ciutadans en un esdeveniment que està plenament consolidat a Girona”, va explicar la tinenta d'alcalde i regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs.

La prova estava organitzada pel Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Girona i cté la col·laboració de Veri Aigües del Pirineu, New Era i Urban Classics.

Per facilitar l'accés les entrades es van posar a la venda a partir de la 1 del migdia, tot i que l'espectacle s'iniciava a les 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia