Societat

Servei de bus a Sils des de l'estació els dies de grans festes a Millennium

L'amo del local es compromet a evitar moviments massius de joves pel poble de matinada

Nogué afirma que els incidents del gener no s'han de repetir

El propietari de la discoteca Millennium de Sils s'ha compromès a actuar després dels desperfectes que alguns clients del local van provocar al poble després d'una megafesta el mes de gener. Després de la reunió amb l'alcalde de Sils, Martí Nogué (Independents per Sils), ahir a la tarda, el propietari ha decidit organitzar un servei de bus des de l'estació de tren fins al local, a Mallorquines, cada cop que organitzi festes multitudinàries.

L'alcalde i la resta de portaveus de l'Ajuntament havien demanat la trobada d'ahir amb el responsable de Millennium. Poc abans del ple ordinari, Nogué i els portaveus d'Acció Municipal de Sils, Juli Garcia, i del PP, Jordi Jaldón, van intercanviar punts de vista amb el representant del principal establiment d'oci nocturn del poble. “Estem cansats de sortir al diari per coses negatives”, va explicar Nogué després de la reunió.

“Despistats” de nit

L'amo de Millennium ha ajornat una gran festa per aquest mes, i el nou servei de bus, que començaria a les deu de la nit i acabaria a les sis de la matinada amb motiu de les grans celebracions al local, hauria de servir per “reduir els riscos”. “Sempre pot ser que hi hagi dos despistats que causin desperfectes, el que no pot ser és que siguin 600 o 700”, va dir Nogué.

El cost dels busos nocturns dins del poble l'assumiria l'empresa, almenys és el compromís que va fer públic el seu responsable. Nogué va recordar que el mes de gener “es van aixafar contenidors, bústies, la marquesina de la parada de bus de davant de l'ajuntament i elements del mobiliari urbà”.

LA FRASE

Ja és molt que ara posin els autocars [fins a Millennium]. Així minimitzen els riscos
Martí Nogué
Alcalde de sils

LA DATA

29.01.15
És quan
els sis grups van aprovar una moció contra “els actes vandàlics” després d'una festa a Millennium.

Dret a l'activitat, però més vigilància

Nogué assenyala que l'amo “té tot el dret de fer la seva activitat, però prenent alguna mesura”. Des de la festa (i els actes incívics) del gener, a Millennium no hi ha hagut incidències de desplaçaments de joves en massa per dins el poble. De tota manera, fa dues setmanes es va saber que hi havia hagut una agressió sexual a l'aparcament del local. L'amo posarà més vigilància a l'aparcament, segons va exposar ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia