Societat

Les processons tornen al nucli antic de Tortosa

Unes 1.500 vestes participaran demà en la de la Passió, segons les confraries

Unes 1.500 vestes participaran en la processó de la Passió de Tortosa, que tindrà lloc demà a les vuit del vespre. És l'acte més potent de la Setmana Santa de Tortosa i en què desfilen les deu confraries i onze passos. “No té competència, és la processó més important que es fa a Catalunya el diumenge de Rams”, va dir l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Els actes del programa de Setmana Santa inclouen avui una cadena solidària al voltant del mercat municipal. “El programa és continuista; enguany, però, les processons podran fer el recorregut per tots els carrers del nucli antic”, va manifestar la presidenta de l'Agrupació de Confraries de Setmana Santa, Cinta Fontanet.

A més de la processó de la Passió, dijous sant tindrà lloc la del Silenci i, divendres, la del Sant Enterrament. Durant els dies de Setmana Santa, el centre d'interpretació dels passos, situat al carrer Montcada, estarà obert com a punt d'interès turístic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia