Societat

Finalitza la recerca de cossos de l'avió de Germanwings estavellat als Alps

Els investigadors seguiran explorant la zona per trobar béns personals de les víctimes

El fiscal demana paciència ja que el nombre de mostres d'ADN trobades no significa necessàriament que totes les víctimes hagin sigut identificades

Les autoritats franceses han anunciat aquest dissabte que ja ha finalitzat l'operació de recerca de cossos als Alps, on es va estavellar un avió de Germanwings amb 150 persones a bord, segons ha revelat el govern d'Alps d'Alta Provença.

“La recerca de cossos s'ha acabat, però la recerca dels béns personals de les víctimes continua”, ha indicat un portaveu del govern d'Alps d'Alta Provença en declaracions a l'agència Reuters. “Lufthansa també ha contractat una companyia especialista a retirar runa d'aeronaus, sempre sota l'autoritat del fiscal francès (que porta el cas) i un expert en la direcció de la supervisió mediambiental de les operacions”, ha explicat el portaveu.

Per una altra part, les tasques per a la identificació de les víctimes seguiran endavant amb les anàlisis de les 150 mostres d'ADN trobades al lloc del sinistre, fet que pot que allargar-se diverses setmanes.

El fiscal que dirigeix la investigació ha demanat paciència ja que el nombre de mostres no significa necessàriament que totes les víctimes hagin sigut trobades, ni identificades. No obstant, tan aviat com una d'aquestes mostres coincideixi amb el nom d'algunes de les víctimes, els seus familiars seran notificats immediatament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia