Societat

Dinou milions en la lluita contra la pobresa

Benestar Social i Família va signar ahir l'actualització de l'acord de col·laboració amb els vuit consells comarcals gironins, set ajuntaments i dos consorcis

El Departament de Benestar Social i Família dotarà aquest any la demarcació de Girona amb 19,3 milions d'euros amb l'objectiu de finançar serveis socials bàsics i especialitzats, lluitar contra la pobresa i impulsar programes de reforç de la cohesió social i de promoció de la igualtat. La directora territorial dels serveis de Benestar Social, Montserrat Roura, va signar ahir l'actualització de l'acord marc de col·laboració entre la Generalitat i els consells comarcals de la Garrotxa, el Ripollès, la Selva, l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Cerdanya, el Pla de l'Estany i el Gironès, els ajuntaments de Blanes, Girona, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols, Salt, Lloret de Mar i Figueres, i el Consorci d'Acció Social Garrotxa i el Consorci Benestar Social Ripollès. Segons va explicar Roure, “amb l'aportació de 19,3 milions a l'administració local i comarcal, Benestar Social i Família consolida els serveis que ja es finançaven l'any anterior i reforça les mesures relacionades amb la lluita contra la pobresa, especialment de les famílies amb infants i adolescents”. I va afegir-hi que es torna a garantir l'obertura dels centres oberts per a infants i adolescents a l'estiu, segons la detecció de necessitats i demanda de cada territori. També s'incrementa la dotació dels programes d'acollida de persones estrangeres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia