Societat

La festa major de Mataró més integradora amb Dissantes

La Fundació el Maresme, per a persones amb discapacitat psíquica, torna a implicar-se de ple en l'organització de Les Dissantes, la celebració més integradora de la festa major de Mataró. La trobada solidària, que té com a acte principal una flashmob de la cançó original de La Pegatina Jo sóc com tu , que cada any versiona un grup diferent, canvia de data i passa del 26 al 24 de juliol.

En aquesta ocasió, la música ha anat a càrrec d'El Niño de la Hipoteca amb la col·laboració de Buhos. Tot i això, un dels principals incentius de Les Dissantes serà veure en directe els pares del Jo sóc com tu com a cap de cartell del concert que es mantindrà al Nou Parc Central. Així, la festa començarà a escalfar motors a les cinc de la tarda amb un seguit d'activitats i a dos quarts de nou es donarà pas al flashmob.

Un cop enllestit, la celebració no es tornarà a reprendre fins que hagi acabat el concert del retorn de Sopa de Cabra al parc Central. A la matinada Les Dissantes tornaran a sonar amb Buhos i amb La Pegatina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia