Societat

La recollida de llet recapta 298.000 litres

Els donatius aniran destinats a minorar les necessitats dels bancs d'aliments

La campanya Cap nen sense bigoti va aconseguir recaptar 298.000 litres de llet, 175.000 en la recollida física portada a terme durant la setmana de Sant Jordi a les 1.422 oficines de La Caixa i 123.000 gràcies a les aportacions monetàries fetes per canals electrònics.

Després d'una setmana sencera en què les oficines bancàries van estar al servei de l'Obra Social La Caixa, es va aconseguir que es recollís una mitjana de més de 133 litres per oficina.

Actualment, els bancs d'aliments catalans necessiten tretze milions de litres de llet per garantir el consum mínim d'un litre per consumidor i setmana per a les 252.000 persones que tenen una dieta deficitària en llet. Per això tots els donatius aniran destinats a minorar aquestes necessitats anuals de llet dels bancs d'aliments.

A partir d'ara, es pot continuar col·laborant en la recollida de llet fent aportacions econòmiques als canals electrònics fins a finals de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia