Societat

La presidenta de l'Ampa de l'escola de Mataró afectada pel 25% de castellà: “És molt injust però hem d'acatar”

La representant dels pares i mares de l'escola pia Santa Anna assegura que la comunitat educativa de l'escola està “revolucionada”

Convoquen una concentració de protesta aquesta tarda

La presidenta de l'Ampa de l'escola pia Santa Anna de Mataró, afectada per l'última sentència del TSJC que els obliga a impartir un 25% de classes en castellà, Rosa Maria Torroella, ha assegurat en una entrevista a El món a RAC 1 que la sentència és “molt injusta” però que, tal com els ha dit la Generalitat, l'escola “l'ha d'acatar”. Torroella ha assegurat que tot a passat molt de pressa perquè tot just es va informar els pares a través d'un correu electrònic aquest dilluns i que ahir es va informar l'Ampa a través del Consell Escolar. Per això assegura que la comunitat educativa de l'escola “està sorpresa i revolucionada”. De fet, ha recordat que aquesta tarda s'ha convocat de forma “espontània” per part de professors i famílies una concentració davant l'escola, a la mateixa hora que la direcció del centre es reuneix amb les famílies dels dos cursos afectats, 3r B i 5è C (la sentència només afecta els cursos on estudien els fills €de la família que ha presentat la denúncia).

La presidenta de l'associació de pares i mares ha explicat que aquest dimecres mateix l'Ampa enviarà un comunicat a les famílies per explicar que “no és una sentència qualsevol” i que no queda més remei que “acatar-la”, tot i que ha assegurat que esperen que afecti el mínim possible les criatures, sobretot perquè es començarà a aplicar aquest curs quan només falta un mes perquè s'acabi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia