Societat

Vila: “Si fóssim un país independent, gestionaríem millor Rodalies”

El conseller de Territori assegura que “rota la gestió del servei ferroviari ve atrofiada perquè el gestió depèn del Ministeri de Foment”

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha denunciat aquest divendres la inacció del ministeri de Foment per invertir en la millora de la xarxa ferroviària catalana. L'endemà del caos a Rodalies i Regionals, Vila ha recordat que l'Estat només ha invertit un 20% dels 400 milions compromesos pel govern espanyol.“Tota la gestió del servei ferroviari ve atrofiada perquè el gestió depèn del Ministeri de Foment”, ha lamentat Vila en una entrevista a RAC 1, tot assegurant: “Si fóssim un país independent, gestionaríem millor Rodalies”. També ha volgut deixar clar que el missatge que va enviar aquest dijous a la ministra de Foment, Ana Pastor, és que “Rodalies és un tema d'emergència a Catalunya” i per això ha expressat la seva decepció amb l'Estat.

Per Vila, el col·lapse ferroviari d'aquest dijous “va ser gravíssim” i per això reconeix que hi ha “molts motius per la indignació”. “Podria haver estat pitjor”, ha afirmat, tot avisant que “va anar d'un pèl que tenim Rodalies bloquejada tot el dia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia