Societat

Restablert parcialment el servei de trens entre Girona i Caldes de Malavella

Un tall a la catenària deixa la línia sense subministrament elèctric en sentit Barcelona

L'avaria provoca retards i desconcert entre els passatgers afectats

El trànsit ferroviari de Regionals i Rodalies entre Girona i Caldes de Malavella s'ha restablert per una de les vies a les nou del matí. Aquest dijous a primera hora, la circulació entre aquestes dues estacions s'ha vist afectada pel tall del cable de la catenària que ha deixat la línia sense subministrament elèctric en sentit Barcelona. La circulació en sentit contrari també s'ha interromput per la presència d'un tren de mercaderies travessat, que és el que s'ha trobat amb la incidència poc abans de les sis del matí.

Segons Renfe, aquest comboi ha estat retirat de la via per una locomotora provinent de Portbou poc abans de les nou del matí. Adif ha apuntat que la circulació es normalitzaria a les onze del matí.

Les línies afectades són la R1, entre Portbou i Barcelona, i la RG1, entre Figueres i Portbou i l'Hospitalet de Llobregat.

L'avaria ha provocat retards i desconcert entre els passatgers afectats. Des de primera hora, els viatgers que tenien bitllet per anar a Barcelona ciutat han fet el trajecte amb el Tren d'Alta Velocitat (TAV) sense haver de pagar cap sobrecost.

Més complicat ho han tingut els passatgers que feien parada al llarg del recorregut, a municipis com Riudellots o Sant Celoni. Aquests viatgers han hagut d'utilitzar els autobusos que Renfe ha habilitat com a transport alternatiu. Alguns usuaris, amb més pressa, han decidit tornar a casa i agafar el cotxe particular per intentar arribar a temps a la feina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia