Societat

Creen una companyia per fer el vol Girona-Madrid

Flyinfiniti té previst començar a operar l'1 de setembre amb dos vols diaris

Es tracta d'una empresa de vols regulars, i els bitllets costaran 250 euros

Uns empresaris gironins han creat la companyia Flyinfitini amb l'objectiu de posar en marxa un vol regular Girona-Madrid. El propietari de la companyia, Antoni Alvárez, ha explicat que el calendari amb què treballen és començar a operar l'1 de setembre amb dos vols diaris, un al matí i un altre a la tarda, amb la idea d'anar ampliant el nombre de viatges fins a arribar a establir un pont aeri.

Flyinfiniti ha adquirit una avió, model Kokker 100, amb cent places, i ja disposa del certificat d'operador aeri (l'AOC, Air Operator's Certificate en anglès). No es tracta d'una companyia de low cost i els bitllets, que costaran 250 euros l'anada i tornada, inclouran un petit refrigeri i un servei gratuït de maletes. “Creiem que la ciutat de Girona té prou entitat perquè disposi d'un vol a Madrid. No pot ser que s'hagi d'anar fins a Barcelona per agafar un avió fins a Madrid”, va raonar Alvárez. L'avió arribarà a Girona el 15 de juliol i a partir d'aquell moment es començaran a fer vols xàrter. Empresaris i polítics són els potencials usuaris d'aquest nou vol.

LA XIFRA

100
places
tindrà l'avió que la nova companyia assegura que començarà a operar el dia 1 de setembre que ve.

Una ruta perduda el 2012

Air Andorra, que a pesar del nom andorrà està formada per un grup d'empresaris de l'Estat espanyol, va anunciar que el mes de març començaria a cobrir la ruta Girona-Madrid, cosa que no ha succeït. Si Flyinfiniti acaba fent aquest trajecte, s'afegirà a la llarga llista de companyies que han ofert una ruta considerada “maleïda”. Iberia va ser la primera que la va gestionar amb regularitat del 1969 fins al 1980. Als anys 90 va ser Sipan i, ja al segle XXI, les companyies s'han anat succeint a l'hora de provar sort en aquest vol Girona-Madrid: Air Nostrum, Air Europa, Ibèria, Air Catalunya, North Flying, Futura Internacional Airwais, Flightline i Spanair. L'última va ser Ryanair, que va oferir-lo d'entre el 2007 i el 2012. L'objectiu de Flyinfiniti és oferir, més endavant, més destinacions des de Girona, tant d'àmbit nacional com europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia