Societat

Càritas proposa treball protegit en lloc d'ajuts

Les delegacions lleidatanes de l'entitat van atendre 15.743 persones el 2014

Càritas aposta per crear llocs de treball protegits en empreses d'inserció en comptes de donar subsidis i ajuts de renda mínima. Ho va proposar ahir el director de Càritas Diocesana de l'Urgell, Josep Casanova, durant la presentació de la memòria de l'entitat a les diòcesis de Lleida, Solsona i l'Urgell. “Cal reorientar polítiques d'ocupació de dubtosa eficiència i ajudar iniciatives d'economia social”, hi va afegir, ja que “donant feina i sou, aquella persona se sent útil i té perspectives”, va assegurar el director de Càritas de Lleida, Ramon Baró. Els responsables d'aquesta entitat a Ponent van insistir, però, que per dur a terme aquesta idea cal la complicitat d'empreses, entitats i administracions.

Les tres delegacions de Càritas presents a la demarcació de Lleida van atendre l'any passat un total de 15.743 persones o famílies. En resum, disposen de 74 punts d'atenció en aquest territori i d'un global de 1.562 voluntaris. En polítiques d'acció social van invertir 2,2 milions d'euros i en polítiques d'ocupació 1,9 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia