Societat

‘Blanes 12' prepara més de 70 activitats

La campanya de promoció inclou, concerts, castells, teatre i ‘tours' literaris

Demà se sortejaran 3.000 euros

Blanes acollirà a partir de demà la quarta edició del Blanes 12, que inclourà una setantena d'activitats lúdicoculturals i on el comerços, hotels i restaurants oferiran els seus productes a 12 euros.

L'objectiu dels organitzadors, l'Associació de Botiguers de Blanes Centre i l'ajuntament, és potenciar de manera conjunta l'activitat econòmica, turística i cultural de la vila posant com a pretext el número 12. La quarta edició arriba amb una programació complerta i repartida, entre molts altres llocs, a la plaça d'Espanya i la plaça dels Dies Feiners.

L'oferta inclou actuacions musicals, fins a tallers gratuïts per a totes les edats, castellers, gimcanes infantils, inflables o una visita guiada per descobrir l'elaboració de cervesa artesanal.

Demà a les 12:12 de la nit, es sortejaran els 3.000 euros, que en forma de butlletes, han repartit els comerços de la vila els últims dies. Els premis seran dividits en 12 vals de 250 euros cada un i els afortunats hauran de gastar-los en els establiments adherits.

Pel que fa a la oferta cultural, destaca la celebració la comèdia de L'home amb qui somien les dones quan somien amb homes diumenge al vespre al Teatre de Blanes. Pels amants de la literatura, el Blanes 12 d'enguany té preparades dues visites guiades al voltant de les figures de Roberto Bolaño i Joaquim Ruyra, dos reconeguts escriptors que van estar vinculats a la vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia