Societat

Almenys 23 detinguts en l'operació dels Mossos contra els Latin Kings a Barcelona i l'àrea metropolitana

Entre els arrestats hi ha el presumpte responsable de la banda LKQN a Santa Coloma de Gramenet

Estan acusats de delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues lesions i extorsions

Els Mossos d'Esquadra ja han detingut almenys 23 persones en l'operació policial contra els Latin Kings que duu a terme des d'aquest dimecres a primera hora del matí. Concretament, les detencions s'han produït a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Caldes d'Estrac (Maresme), Terrassa i Badalona; i no es descarta que amb el pas de les hores aquesta xifra s'incrementi. Entre els detinguts hi ha el presumpte responsable de la facció LTKN (Latin King and Queens) a Santa Coloma de Gramenet.

Segons els Mossos, l'altra facció que existia a Catalunya dels Latin Kings va ser desarticulada l'any passat.

Als detinguts, se'ls atribueix els delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues lesions i extorsions. L'operació ha començat a dos quarts de set del matí i ha comportat també 13 entrades i escorcolls en els diferents municipis.

Un d'aquests escorcolls s'ha dut a terme al número 630 del carrer Mallorca de Barcelona, on els Mossos han trencat el vidre de la porta per accedir a l'interior de l'edifici, del qual es desprèn un fort pudor a marihuana.

A l'edifici, davant del qual es troben dos camions de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos, es troba un dels locals de la presumpta organització criminal que operava en xarxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia