Societat

El copilot de Germanwings va visitar 41 metges diferents en cinc anys

El fiscal explica que les investigacions han permès “confirmar sense cap dubte” que Lubitz va estavellar l'avió deliberadament

Assegura que dilluns vinent repatriaran a l'Estat les restes de 30 víctimes

El copilot del vol de Germanwings estavellat als Alps, Andreas Lubitz, va visitar fins a 41 metges diferents en cinc anys, segons ha explicat aquest dijous el fiscal encarregat del cas, Brice Robin, i recull la premsa francesa. Lubitz, que d'acord amb les investigacions va estavellar l'avió expressament contra les muntanyes, havia anat a tres psiquiatres diferents el mes previ al xoc, i tenia por a perdre la vista. El fiscal també ha confirmat que dilluns vinent repatriaran les restes de 30 víctimes de l'Estat, i que les que no són identificables s'enterraran conjuntament als Alps. Robin ha explicat les novetats de la investigació coincidint amb una reunió a París amb un grup de familiars.

Segons el fiscal, les investigacions han permès “confirmar sense cap dubte” que Lubitz va estavellar l'avió deliberadament. El copilot va visitar 41 metges en cinc anys, ha indicat Robin, afegint que en l'últim mes havia concertat set visites, tres en psiquiatres. Amb tots, els metges no havien compartit amb la companyia el seu estat de salut per motius de privacitat.

El diari Le Figaro informa que les restes humanes del xoc del vol A320 que no s'han pogut identificar s'enterraran en una “sepultura col·lectiva” al municipi de Vernet, a Alpes-de-Haute-Provence, no gaire lluny de l'accident. “Tot el que és anatòmicament identificable ha entrat en la cadena d'identificació”, ha explicat el fiscal. “El dilluns vinent, 30 víctimes espanyoles tornaran a la seva terra natal”, ha afegit Robin, que considera que abans de finals de mes l'aerolínia haurà repatriat totes les restes possibles de les 150 víctimes del vol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia