Societat

Ona Carbonell, amb les beques Casademont

La fundació privada ha guardonat disset dels 150 projectes presentats

L'esportista catalana de natació sincronitzada Ona Carbonell va participar ahir en l'acte de lliurament de les beques Jaume Casademont 2015, que va reunir prop de 250 persones a l'Auditori de Girona. Carbonell va assistir a l'acte com a padrina dels disset projectes que han resultat becats en aquesta vuitena edició. La fundació privada ha repartit més de 40.000 euros entre tots els projectes becats. En aquesta edició, es van presentar un total de 150 projectes.

Les ajudes s'han destinat a diferents projectes que s'emmarquen en el camp de l'educació i la cultura. Entre els set projectes guardonats amb les beques Educar Menjant hi ha La màgia de l'alimentació, del professor de la UdG Miquel Duran; La manduca no caduca, de l'Associació de Naturalistes de Girona, i Menja't els colors. Esmorzars solidaris, de l'institut Olivar Gran de Figueres. En l'apartat de les beques Actívica, va resultar guardonat el projecte + que caminar, de l'Ajuntament de Ribes de Freser. I entre els guanyadors de les beques Joves 10 cal destacar les iniciatives presentades per estudiants de l'IES Olivar Gran de Figueres, de l'institut Bell-lloc de Girona, de l'IES Santa Coloma de Farners i de l'IES de Torroella de Montgrí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia