Societat

Un banyista de 84 anys mor en una platja del Vendrell

La víctima pateix un atac de cor quan era dins l'aigua

És la vuitena víctima mortal a les platges catalanes des del març

Un home de 84 anys ha mort aquest dimecres al matí al Vendrell mentre s'estava banyant en una platja propera a la zona natural de les Madrigueres. La víctima, veí de Caldes de Montbui (Vallès Oriental), ha patit un atac de cor i ha quedat inconscient dins l'aigua.

Els fets s'han produït al voltant de dos quarts de dotze del matí, quan un altre banyista ha vist la víctima surant a l'aigua i ha avisat el socorrista de la Creu Roja. Aquest ha pogut portar l'home fins a la sorra i li ha practicat un massatge cardiopulmonar, fins a l'arribada dels efectius del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i haver-li practicat tasques de reanimació durant més de 40 minuts, no han aconseguit que recuperés el coneixement.

Fonts municipals han explicat a l'ACN que la víctima patia una cardiopatia avançada. A la platja hi onejava bandera verda.

Amb aquesta mort ja són vuit els banyistes que han perdut la vida a les platges catalanes des del març passat, tres d'ells des del 15 de juny, quan es va iniciar la campanya d'estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia