Osona/Ripollès

Convoquen l’Arts & Craft, un joc de pistes del ‘patchwork’, l’‘scrapbook’ i les labors, a Vic

El nou cercador de comerços, restaurants i professionals de proximitat d’EL 9 NOU organitza la gimcana Arts & Craft, que tindrà lloc a Vic el proper 4 de juliol.

Seguint la tendència en decoració del Do It Yourself (Fes-t’ho tu mateix), el portal 9clics.cat proposa un repte per a tots els amants de les manualitats i l’artesania. El nou cercador de comerços, restaurants i professionals de proximitat d’EL 9 NOU organitza la gimcana Arts & Craft, que tindrà lloc a Vic el proper 4 de juliol.

Inspirada en una iniciativa del barri de Gràcia de Barcelona, es tracta de personalitzar una bossa d’estiu durant un recorregut per les merceries, papereries, botigues de decoració, labors i tallers de patchwork i scrapbooking de la ciutat. Els participants, de totes les edats, compren al punt de partida una bossa totalment llisa i blanca i juguen a fer de dissenyadors durant la gimcana. Cada establiment els ofereix una proposta a un preu simbòlic per customitzar-la, com ara crear un estampat, afegir-hi puntes, una butxaca, embellir les nanses, enganxar-hi un clauer... Podran seguir tres línies temàtiques, la marinera, la flower power i la nature, i tindran temps fins al 10 de juliol per retocar-les i presentar-les al concurs final. El premi és un val per gastar a cada botiga organitzadora.

Després de tres mesos de la seva creació, 9clics.cat s’ha consolidat com el principal cercador d’establiments d’Osona, el Ripollès i el Vallès Oriental amb prop de 2.000 professionals registrats. L’organització de la gimcana Arts & Craft va en la línia dels esdeveniments temàtics que té intenció d’anar organitzant el portal, així com també d’un apartat d’ofertes especials per als seus usuaris.

La notícia completa a El 9 Nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia