Societat

La vida social

Cita amb el luxe al Mas Falet calongí

El recinte acull, fins demà, la Costa Brava Fashion Week

Hi fan desfilades de moda, amb una mostra d'articles exclusius d'alimentació i decoració

El món del luxe torna a la demarcació, amb l'edició de l'anomenada Costa Brava Fashion Week, que fins aquesta nit se celebra dins del Parc de Negocis i Cultura Mas Falet, a Sant Antoni de Calonge. La programació aplega desfilades de moda de dissenyadors d'alta costura –com ara José Castro i Escada, ahir, o els últims, com Agatha Ruiz de la Prada, aquesta tarda a partir de les 18 h, i una passarel·la posterior amb models de joves dissenyadors– i una mostra d'articles de marques exclusives de productes d'alimentació, interiorisme, domòtica, joieria i altres complements, dins la fira Excellence Life.

La cita, en les darreres edicions, s'havia celebrat al complex de l'Hostal de la Gavina, però aquest cop s'ha traslladat al municipi veí. Els visitants poden compaginar l'activitat amb activitats com, per exemple, un tast de pernils ibèrics d'Enrique Tomás o la possibilitat dels sopars anomenats Dinner on the sky, dalt d'una plataforma que aixequen amb una grua ploma i que permet gaudir de vistes panoràmiques durant el capvespre.

Entremig, poden contactar amb empreses que ofereixen comprar o llogar cases de luxe a la Costa Brava, reservar estades en complexos turístics exclusius, conèixer in situ novetats del món del motor o la nàutica, encarregar una comanda de caviar de beluga o veure de prop els luxosos terminals de telefonia mòbil que personalitza l'empresa Kustom Mobile, fets a mà amb metalls i pedres precioses incrustades i que poden superar els 10.000 euros. Per culminar l'edició, a partir de la mitjanit es farà una festa de clausura al recinte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia