Societat

política municipal

EL DESALLOTJAMENT DE GRÀCIA

Barcelona descarta comprar el Banc Expropiat pel preu “desorbitat”

El propietari demana més de 500.000 euros, segons el regidor del districte de Gràcia

Eloi Badia remarca que l'Ajuntament estudiava que el local l'adquirís una iniciativa ciutadana

El regidor del districte barceloní de Gràcia, Eloi Badia, ha descartat aquest dimarts la compra del local del Banc Expropiat com a solució ja que el propietari demana un preu “desorbitat” de més de 500.000 euros, i ha assegurat que el consistori no es plantejava comprar-lo directament, sinó que ho fes una iniciativa ciutadana.

“S'havia plantejat, en funció de l'import, que pogués haver una iniciativa ciutadana que capitalitzés aquesta compra i veure el rol de l'Ajuntament.

Consideràvem que era una nova fórmula que podia tenir recorregut”, però ara es descarta a causa del preu, el mateix pel qual el propietari va comprar el local, ha explicat Badia en roda de premsa.

Ha destacat que el Govern de Colau seguirà amb les converses amb els diferents actors per abordar la situació després del desallotjament del centre ocupat, i ha apostat per buscar espais alternatius perquè els col·lectius del Banc Expropiat puguin seguir desenvolupant les seves activitats, que consideren positives per al barri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia